Alltid 15% rabatt när du bokar online. Ange rabattkod: BORÅS15 Boka nu

Tjänster Privat

Tjänster Privat

Städ och homestyling är något man inte alltid hinner med eller klarar av själv, och det är därför vi finns. Med RUT-avdraget går det att anlita städhjälp till ett överkomligt pris och få uppleva känslan av ett rent och städat hem. När det kommer till homestyling tycker vi att alla som vill ska kunna få hjälp med detta. Med fyra olika typer av homestyling är vi övertygade om att alla ska kunna hitta en prisnivå som matchar plånboken. Vi har marknadsmässiga priser på alla våra tjänster. Vi har olika typer av städ- och homestylingpaket som anpassas efter dina behov. Vi erbjuder följande tjänster för privatpersoner: Fönsterputs med RUT-avdrag, Flyttstäd med RUT-avdrag, Hemstäd med RUT-avdrag, Homestyling, Homestyling inför försäljning av bostaden, Storstäd med RUT-avdrag, Städ inför visning av bostaden med RUT-avdrag, Äldreflytt & dödsbostäd med RUT-avdrag och Övriga tjänster med RUT-avdrag. Hittar du inte tjänsten du önskar boka? Vänligen meddela oss så hittar vi en lösning.

Fönsterputs med RUT-avdrag

Fönsterputs innebär att alla fönster putsas in- och utvändigt samt i mellanrummen emellan fönstren vid behov och i samråd med er som kund. Meddela om ni har spröjs som går att ta bort så kommer vi överens om vi eller ni tar bort dem inför fönsterputs.

Vi torkar också av runt fönsterkarmar. I priset ingår städmaterial samt annan utrusning.

OBS! Priset i avtalet kan komma att behöva justeras i samråd med er som kund om vi märker att något kräver extra insatser.

Flyttstäd med RUT-avdrag

Flyttstäd erbjuder vi också. Kraven som ställs vid ett flyttstäd är mycket höga: det är en omfattande totalrengöring av en hel bostad. Städningen är en del i överlåtelsen och bostaden ska vara väl städad och rengjord vid köparens tillträde, om inte annat är avtalat eller överenskommet. Vi är därför mycket noga med att följa 

Mäklarsamfundets 

rekommendationer för flyttstäd. Läs mer om Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstäd här. 

Städbesiktning 

genomförs alltid i samband med att vi genomför ett flyttstäd. När vi är klara går vi igenom en checklista med dig.

Hemstäd med RUT-avdrag

Hemstäd innebär normalt att vi dammar och våttorkar alla lättåtkomliga ytor samt dammsuger och moppar alla golv och mattor i hall, toalett, badrum, kök, vardagsrum, sovrum, kontor och konferensrum osv. Vi sätter även på och tömmer diskmaskinen. Vi tömmer och byter också påse på de papperskorgar som finns där ni vill att vi utför arbetet. 

Meddela oss att ni vill ha ett Abonnemang i samband med din bokning så ordnar vi så att ni får ett återkommande städ inbokat veckovis eller månadsvis.

Homestyling

Välj Homestyling när ni  vill att vi stylar hela eller delar av ert hem med er befintliga inredning, eller så vill ni helt enkelt att vi köper in helt ny inredning. Kanske känner ni att det är dags för en total förändring hemma? Eller så vill ni bara få det mer harmoniskt  där det behövs. Det kan också handla om att få hjälp att hitta just er stil. Oavsett ert behov, finns vi här. Vi tar emot foton på de rum ni önskar få stylat och återkommer med ett förslag på styling.

Homestyling innebär att vi ser till interiören och inredningen och det är väldigt individuellt. Som standard utgår vi från den befintliga inredningen och gör det bästa vi kan med det som redan finns på plats, t.ex. växter, ljuskällor, kuddar, filtar, mattor och inredningsdetaljer osv. Men det kan också handla om att köpa in allt nytt. 

En homestyling kan ofta innebära att man behöver möblera om så att rummen i fråga ser mer balanserade ut. Här står färg, form och harmoni i fokus. När du väljer homestyling kan du även specificera om du vill att vi ska köpa in diverse inredning och möbler. Denna kostnad för inredning och möbler står du isåfall själv för utöver kostnaden för själva tjänsten.

Homestyling inför försäljning av bostaden

Boka Homestyling inför försäljning av bostaden för att få till en snabbare försäljning och för att få ett så högt försäljningspris som möjligt.

Vi erbjuder totalt åtta olika typer av homestyling inför försäljning av er bostad: Mini, Liten, Hel eller Komplett dagstyling inför fotografering och visning. 

Storstäd med RUT-avdrag

Ett Storstäd liknar ett flyttstäd. Ett antal givna moment ingår alltid vid ett storstäd, men vi gör gärna en lista tillsammans med er så att städet blir precis så som ni önskar. 

Följande ingår alltid vid ett storstäd: Vi dammtorkar, städar runt vitvaror, dammsuger och vädrar alla rum, moppar/våttorkar golv. Ofta lägger vi extra mycket tid på kök och badrum, som kan behöva en grundlig rengöring, men självklart anpassar vi städet efter era önskemål. Även ytor högt upp och andra svåråtkomliga utrymmen gör vi ordentligt rent vid ett storstäd.

Homestyling inför försäljning av bostaden

Vi hjälper er att få rätt betalt för er bostad

Vill ni styla ert hem inför försäljning och visning? Vi hjälper er att skapa ett harmoniskt helhetsintryck i hemmet så att ni sedan kan få till en snabbare försäljning och få ett så högt försäljningspris på er bostad som möjligt. Homestyling (även kallat homestaging, hemstajling och flyttstyling) innebär att göra en bostad så attraktiv som det går. Vi stylar alltid med färskasnittblommor, vaser, växter, krukor, husgeråd, färsk frukt och grönt, textiler, gardiner, sängkläder, handdukar, kuddar, plädar, lampor, speglar, mindre möbler, mattor mm. Vi gör allt för att ta fram det allra bästa i just ert hem. Med en dagstyling och en professionell fotograf kommer vi att kunna få till riktigt snygga och kommersiella bilder som framförallt lockar potentiella köpare till visning via mäklarens sida, men kanske främst på Hemnet.se. När det sedan är dags för visning kan vi också hjälpa till med stylingen. Vi erbjuder totalt fyra olika typer av homestyling inför försäljning av er bostad: Mini dagstyling inför fotografering, Hel dagstyling inför fotograferingMini dagstyling inför visning och Hel dagstyling inför visning. Louise på Borås Städ & Homestyling är Certifierad Inredare, Certifierad Homestagingkonsult och Certifierad Inredningsstylist av Inredningskurser Sverige AB och utför all Homestyling tillsammans med personalen.

Liten dagstyling inför fotografering

Boka Liten dagstyling inför fotografering så stylar vi upp till fyra rum/ytor i ditt hem inför fotograferingen. Exempelvis: Kök, vardagsrum, matsal och ett sovrum.

Tidsåtgång: sammanlagt två hela arbetsdagar

I priset ingår följande:

Dag 1: förberedande av styling, vi matchar och packar dekorationsmaterial på vårt lager dagen innan (tar cirka 3-4 timmar). Vi inhandlar grönsaker, blommor, växter.

Dag 2: Man påbörjar styling kl. 08:00 dagen efter och brukar kunna vara klar runt kl. 14:00-15:00 inför fotograferingen. Därefter plockas all styling ner. Vi medverkar och säkerställer professionell och kommersiell magasinkänsla i bilderna tillsammans med mäklarens fotograf. 

Hel dagstyling inför fotografering

Boka Hel dagstyling inför fotografering så stylar vi alla rum i ert hem, inför fotograferingen. Detta inkluderar alla ytor i ditt hem såsom hall, alla badrum/toaletter, tvättstuga och balkong/uteplats.

Tidsåtgång: sammanlagt två hela arbetsdagar

I priset ingår följande:

Dag 1: förberedande av styling, vi matchar och packar dekorationsmaterial på vårt lager dagen innan (tar cirka 3-4 timmar). Vi inhandlar grönsaker, blommor, växter.

Dag 2: Man påbörjar styling kl. 08:00 dagen efter och brukar kunna vara klar mellan kl. 16:00-17:00 inför fotograferingen. Därefter plockas all styling ner. Vi medverkar och säkerställer professionell och kommersiell magasinkänsla i bilderna tillsammans med mäklarens fotograf. 

Liten dagstyling inför visning 

Boka Liten dagstyling inför visning så stylar vi upp till fyra rum/ytor i ditt hem inför visningen. Exempelvis: Kök, vardagsrum, matsal och ett sovrum.

Tidsåtgång: sammanlagt två hela arbetsdagar

I priset ingår följande:

Dag 1: förberedande av styling, vi matchar och packar dekorationsmaterial på vårt lager dagen innan (tar cirka 3-4 timmar). Vi inhandlar grönsaker, blommor, växter.

Dag 2: Man påbörjar styling kl. 08:00 dagen efter och brukar kunna vara klar mellan kl. 16:00. Därefter får ni ha kvar hela stylingen, dvs. material, möbler och all inredning upp till 50 dagar (eller efter överenskommelse) vilket brukar räcka under hela försäljningsprocessen.

Hel dagstyling inför visning 

Boka Hel dagstyling inför visning så stylar vi alla rum i ert hem, inför visningen av ditt hem. Detta inkluderar alla ytor i ditt hem såsom hall, alla badrum/toaletter, tvättstuga och balkong/uteplats.

Tidsåtgång: sammanlagt två hela arbetsdagar

I priset ingår följande:

Dag 1: förberedande av styling, vi matchar och packar dekorationsmaterial på vårt lager dagen innan (tar cirka 3-4 timmar). Vi inhandlar grönsaker, blommor, växter.

Dag 2: Man påbörjar styling kl. 08:00 dagen efter och brukar kunna vara klar mellan kl. 16:00. Därefter får ni ha kvar hela stylingen, dvs. material, möbler och all inredning upp till 50 dagar (eller efter överenskommelse) vilket brukar räcka under hela försäljningsprocessen.

Hur funkar det att boka en homestyling inför fotografering? 

1. Ta kontakt/boka     

Boka via Bokadirekt.se, ring eller maila oss och berätta att ni vill boka en homestyling så tar vi det därifrån. Vi tar sedan emot foton ifrån er på alla rum som ni vill ha stylat.

2. Layout med Att-Göra-lista och prisförslag

När vi har tittat på era foton gör vi en layout för varje rum med en Att-Göra-lista och normalt två olika prisförslag. Allt får ni på mailen inom 24h.

3. Stylingen genomförs 

Ca kl. 08:00 på bokad dag genomförs stylingen enligt överenskommelse. Strax därefter äger fotograferingen rum. Styling inklusive fotografering brukar vara klart ca kl. 16:00 eller 17:00 samma dag. Därefter plockas all styling ner.

Hur funkar det att boka en homestyling inför visning? 

1. Ta kontakt/boka     

Boka via Bokadirekt.se, ring eller maila oss och berätta att ni vill boka en homestyling så tar vi det därifrån. Vi tar sedan emot foton ifrån er på alla rum som ni vill ha stylat.

2. Layout med Att-Göra-lista och prisförslag

När vi har tittat på era foton gör vi en layout för varje rum med en Att-Göra-lista och normalt två olika prisförslag. Allt får ni på mailen inom 24h.

3. Stylingen genomförs 

Ca kl. 08:00 på bokad dag genomförs stylingen enligt överenskommelse. Stylingen brukar vara klar ca kl. 16:00 samma dag. Därefter får ni ha kvar hela stylingen, dvs. material, möbler och all inredning upp till 50 dagar (eller efter överenskommelse) vilket brukar räcka under hela försäljningsprocessen.

Hemnet

Hemnet är en transparent och tillgänglig bostadsmarknad där bostadssäljare kan nå ut till alla potentiella köpare, och där köpare får tillgång till alla bostäder som är till salu. 

Hemnet är idag Sveriges i särklass största mötesplats för alla bostadsintresserade med tiotals miljoner besök varje månad. 9 av 10 sålda bostäder har annonserats på Hemnet av bostadssäljare som vill kunna nå ut till fler köpare. På Hemnet samlas i stort sett hela Sveriges bostadsmarknad på ett och samma ställe. Letar du efter ditt drömhem? Då är chansen stor att du hittar det genom Hemnet - där publiceras runt 200 000 bostadsannonser varje år. 

Homestyling är en avdragsgill tjänst

Homestaging eller homestyling är en avdragsgill tjänst. Detta innebär att man drar av hela kostnaden för staging eller styling i deklarationen. För småhus gäller blankett K5 och för bostadsrätter K6. Mäklaren brukar oftast hjälpa till med deklarationen. När ni säljer er bostad får ni göra avdrag för följande utgifter: mäklararvodet, annonsutgifter, homestyling och fotografering. Läs mer om hur detta funkar på Skatteverkets hemsida. 

Övriga tjänster med RUT-avdrag

¤Flyttjänster ¤IT-tjänster ¤Möblering ¤Tvätthantering ¤Trädgårdsarbete ¤Tillsyn av bostad ¤Snöskottning

Flyttjänster med RUT-avdrag

Boka tjänsten Flyttjänster så hjälper vi er med bla. att

IT-tjänster med RUT-avdrag

Boka tjänsten IT-tjänster så hjälper vi er med bla. att reparera, installera och underhålla

Möblering med RUT-avdrag

Boka tjänsten Möblering, så hjälper vi er med bla. att