Alltid 15% rabatt när du bokar online. Ange rabattkod: BORÅS15 Boka nu

The buyer shall feel at home, not in your home.

Barb Schwarz

OM OSS

Vi är ert lokala företag som jobbar både med städ, service och homestyling, Borås Städ & Homestyling hjälper såväl privatpersoner och företag, hemma och på arbetsplatsen. Med över 20 års erfarenhet i branschen, finns vi tillgängliga för er som privatperson och/eller företag.
Allt började i en husbil. Vårt första städ- och stylingjobb började med städ av husbilar, kontor och konferensrum på Codat Husbilar i Fritsla, en sommar för över 20 år sedan. Codat (1973-2023) är idag Sveriges äldsta och mest erfarna husbilsföretag.
Sedan dess är vi bla. utbildade inom Flyttstäd, Fönsterputs, Företagsstäd, Hemstäd, Hotellstäd och Rent vatten.
Louise är certifierad inredare, certifierad homstagingkonsult och certifierad inredningsstylist av Inredningskurser Sverige AB och utför all homestyling tillsammans med personalen.
Vi är experter på städ och homestyling och vet vad som krävs för att få hem och företag att se superfräscha ut.
Vi städar och stylar Boråsregionen - Sjuhärad med omnejd. Professionella. Lokala. Personliga.

OM HOMESTYLING/

HOMESTAGING

 ”The buyer shall feel at home, not in your home.” Barb Schwarz
Visste ni att begreppet ”Homestaging” skapades på 1970-talet i USA av den amerikanska toppmäklaren och inredningsdesignern Barb Schwarz (kvinna)? Med sin teaterbakgrund kallade hon sin metod för ”Staging the home for sale”. Staging betyder iscensättning och står för att man arrangerar en miljö under en viss tid.

Genom sin framgång lämnade Barb yrket som mäklare och gick över helt till att undervisa inom ämnet homestaging och fick år 2004 patent på varumärket ”stage” både i USA och Kanada.

I Sverige används begreppet ”Homestyling” mer eller mindre synonymt med ”Homestaging”, ”Hemstajling” och ibland även ”Flyttstyling”.
Homestyling i sin enklaste form utgörs av att först städa och plocka undan föremål för att sedan ställa iordning, och dessa moment torde föregå i stort sett inför varje visning och försäljning och ha förekommit i alla tider.

FUNGERAR HOMESTYLING?

Pia-Lotta Svensson, stjärnmäklare, förklarar för Johan Vesterberg på Fastighetsbyrån, att homestyling fungerar och att det är värt att ta in professionell hjälp när man inte har tiden eller kunskapen själv. Se hela klippet själv.

ID06-LEGITIMATION

All vår personal är ID06-legitimerade när de besöker byggarbetsplatser. ID06-kortet är en fotolegitimation som Sveriges Byggindustrier i samverkan med Byggbranschen har skapat standarden för. 
Syftet med ID06 är framförallt att främja sund konkurrens och säkra arbetsplatser i byggbranschen, men också att motverka svartarbete, ekonomisk brottslighet och annan kriminalitet. Med ID06-kortet är vårt företag och våra anställda med och bidrar till säkra arbetsplatser med sunda arbetsförhållanden och en god arbetsmiljö.
Övriga ägare av ID06 är Byggföretagen, Byggherrarna, Fastighetsägarna, Sveriges Allmännytta, Installatörsföretagen, Maskinentreprenörerna, Plåt- och Ventföretagen, Glasbranschföreningen, Säkerhetsföretagen, Transportföretagen och Måleriföretagen. Läs mer.

ANSVARSFÖRSÄKRING, SEKRETESS OCH SÄKERHET

Alla som jobbar på Borås Städ & Homestyling är fullt försäkrade och har tystnadsplikt. Vi garanterar 100% sekretess när vi jobbar för er privat eller på företagssidan. Ni som kund ska och kan känna er helt trygga med oss.
Om något mot förmodan skulle hända... Våra försäkringar täcker eventuella skador på person samt egendom som vår personal skulle orsaka.

Hållbarhet

Vi på Borås Städ & Homestyling jobbar med att ständigt förbättra vår verksamhet för att göra den ännu lite mer hållbar. Som stöd i vårt arbete använder vi oss av världens mest använda standard för hållbart företagande och hållbara frågor. Denna standard heter ISO 26 000 och är vägledande för vårt arbete. Vi jobbar specifikt med dessa tre områden både idag och framåt: Att verka för klimatet, Att medvetandegöra kunder och konsumenter och Att bidra till samhällsinvesteringar.